Over ons


Passie voor kaarten:

Wat begon bij een enorme hobby voor kaartspellen, groeide uit tot het streven naar luxueuze speelkaarten. Wij kwamen tot de conclusie dat speelkaarten meer moeten kunnen weerstaan. 

Wij vinden dat kaarten aan enkele specificaties moeten voldoen: de kaarten moeten waterbestendig zijn, ze moeten kunnen buigen en natuurlijk moeten de kaarten een luxueuze uitstraling hebben. Dit is onze omschrijving van dé perfecte speelkaarten. 

Wij beschikken over speelkaarten die aan de voorgenoemde eisen voldoen. Deze revolutionaire speelkaarten willen wij met jullie delen op www.altijdkaarten.nl. Je zult na vandaag nooit meer last hebben van onbruikbare speelkaarten. Nu kun je overal en altijd kaarten!

Eerlijke prijzen:

Wij vinden dat je niet te veel moet betalen voor jouw lievelingsartikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-transport- en verpakkingskosten en kunnen we jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending!